Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

ZEUS (Clash of the Gods)Η εκπομπή παρουσιάστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια των περισσοτέρων πολιτισμένων χωρών της γης. Εκτός της Ελλάδος.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι σωστά, ούτε και είναι η ουσία της ανάρτησης.
Πολύ περισσότερο αποτελεί ένα κίνητρο για να χρησιμοποιηθεί το „εργαλείο“ που έκανε τους αρχαίους Έλληνες να μεγαλουργήσουν, την αμφισβήτηση. Είθε λοιπόν να υπάρξουν συζητήσεις με συγκρούσεις απόψεων από την „θαλασσοταραχή“ των οποίων θα αναδυθούν σωστά συμπεράσματα....Ντοκιμαντέρ του History Channel ZEUS - Δίας (Η Σύγκρουση των Θεών)
1 σχόλιο:

 1. Αγαπητοί Φίλοι,
  Επιλέγω αυτό τον τρόπο επικοινωνίας επειδή το μήνυμα που θέλω να στείλω δεν αφορά μόνο λέξεις. Αφορά αισθήματα, νοήματα, έχει ψυχή, είναι ζωντανό και πέρα για πέρα αληθινό. Αυτό το Πάσχα είναι αλλιώτικο. Θυμίζει πένθος για όσα χάθηκαν. Γολγοθά για όσα περνάει ο λαός μας. Μυρίζει όμως και Ανάσταση για όλα εκείνα που μας αξίζουν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε για χάρη των παιδιών μας. Μην απελπίζεστε, μην απογοητεύεστε, μην δειλιάζετε. Έχουμε περάσει και πολύ χειρότερα. Είμαστε Έλληνες, κι αυτό τα λέει όλα. Οι ώρες δεν ανήκουν στις ευχές. Ανήκουν στις ελπίδες που δημιουργούμε μόνοι μας. Ελπίδες για Ανάσταση, ελπίδες για ανάκαμψη, ελπίδες για ευημερία. Ας λάμψει το Άγιο Φώς στην καρδιά μας και στην ζωή μας.
  Χρόνια πολλά με υγεία, Ελλάδα, δύναμη κι Ελπίδα!!! Για όλους του Σαντορινιούς συμπολίτες μας, για όλους τους Έλληνες.
  Λουκάς Χαραλ. Καφούρος
  Ημεροβίγλι Σαντορίνης
  -----------------------------

  ΑπάντησηΔιαγραφή