Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η απόκρυφη ιστορία της ανθρώπινης φυλής (Ντοκιμαντέρ)

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό, βασιζόμενο σε πανάρχαια ευρήματα, ντοκιμαντέρ που μπορεί να προκαλέσει αναθεώρηση των ιστορικών περιόδων -και όχι μόνο- που έχουν καθιερωθεί στην επιστήμη της Ιστορίας.

Το εύρημα στην φωτογραφία, όπως και όλα όσα θα δείτε στο ντοκιμαντέρ χρονολογούνται αρκετές χιλιάδες χρόνια πίσω από την Λίθινη Εποχή. Πως ήταν δυνατό να υπάρχουν τόσο λεπτομερειακά τεχνουργήματα, αρχαιότερα από την Λίθινη Εποχή όταν είναι ευρέως γνωστό ότι την εποχή εκείνη ο άνθρωπος είχε σαν βασικό εργαλείο την πέτρα; Θα μπορούσαν ποτέ πρωτόγονοι άνθρωποι να κατασκευάσουν με τόση λεπτομέρεια και σε τόσο συμπαγή και σκληρά υλικά τα τεχνουργήματα που θα δείτε; Το ανατρεπτικό αυτό ντοκιμαντέρ βασίζεται στην πολυετή έρευνα του Αυστριακού ερευνητή πανάρχαιων τεχνουργημάτων Κλάους Ντόνα. Δείτε την συνέντευξη και παρουσίαση όλων όσων έχει μελετήσει και έχει καταφέρει να αναλύσει. Πραγματικά θα εκπλαγείτε. Καλή προβολή.

2 σχόλια:

  1. Έχεις υπέροχο μπλογκ! Από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω συναντήσει!
    Δεν ξέρω αν σε διαβάζουμε πολλοί ή λίγοι, αλλά μην το παρατήσεις!!! Μας δίνεις χαρά, μας μαθαίνεις νέα πράγματα και μας ξυπνάς το ενδιαφέρον!!!
    Πιστεύω ότι σίγουρα θα ανταμοιφθείς για την προσπάθειά σου σε βάθος χρόνου, αν δεν σου έχει ήδη συμβεί!
    Ευχαριστούμε πραγματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
    Το καλό είναι ότι υπάρχει ανταπόκριση. Φυσικά και δεν το παρατάω! Είναι ένα χόμπι και αυτό όπως και να το κάνουμε… Ένα χόμπι που μπορεί να σου δώσει ερεθίσματα… να σκεφτείς, να αναρωτηθείς και να διαμορφώσεις μια άποψη η οποία μπορεί και να αλλάξει αργότερα…
    " ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή