Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

The Calling


Ο βασικός στόχος αυτής της παραγωγής είναι να παρέχει στους θεατές πληροφορίες πολλές απο τις οποίες είναι καλά κρυμμένες, ελπίζουμε ειλικρινά οτι όποιος παρακολουθήσει αυτό το υλικό θα εμπνευστεί να αμφισβητήσει τα πράγματα και να προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια για τον εαυτό του. Τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματα που περιέχονται σε αυτήν την εργασία είναι το συγκεντρωμένο αποτέλεσμα μιας 25χρονης διερεύνησης και προσωπικής έρευνα.

Πολλά απο τα επιχειρήματα που παρουσιάζονται, δεν είναι καινούργια ωστόσο με σκοπό να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα είναι απαραίτητο τα πολλά μικρά κομμάτια του πάζλ να μπουν σε μια σειρά.
Οι πληροφορίες που περιέχονται στην εργασία είναι σημαντικές για την ανθρωπότητα και την ίδια ώρα είναι και επείγουσες, ωστόσο σε μια ακατανόητη πράξη ανευθυνότητας έχουν αγνοηθεί κατα το μεγαλύτερο μέρος τους από κυβερνήσεις, ακαδημαϊκούς και μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την υφήλιο.
Αυτή η ταινία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καταστήσει σαφές στον θεατή, οτι υπάρχουν περισσότερα στους μηχανισμούς αυτού του κόσμου απ ότι φαίνεται στην επιφάνεια, ενα γεγονός που μπορεί να αποδειχτεί εύκολα.
Είναι η άποψη των δημιουργών αυτής της ταινίας, ότι οι άνθρωποι αυτού του κόσμου έχουν πραγματικά ανάγκη να κατανοήσουν την αληθινή φύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρώπινη οικογένεια, με σκοπό να βρεθούν πραγματικές και εποικοδομητικές λύσεις σε αυτά και αυτά τα προβλήματα πρέπει να καταπιαστούν με σοβαρότητα με σκοπό να διασφαλιστεί ενα ειρηνικό και ευνοϊκό μέλλον....
Να θυμάστε ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου εκεί έξω και μερικές φορές ακριβός μπροστα στα μάτια σας ... αρκεί μόνο να επιλέξετε να τη διακρίνετε.




Πληροφορίες:
http://www.thecrowhouse.com/calling.html
Μετάφραση :skion1964

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου